:: HeLp SiTe :: WwW.HeLp.UcoZ.De :: Luni, 21 Mai 2018, 12:58
Meniu site
Sondajul nostru
Cum Vi Se Pare Site-ul?
Total of answers: 947
Detalii
  • IP: 54.81.0.22
  • Browser:
  • Versiune:
  • Am hotarat sa fac acest tutorial pentru ca in ultima vreme au intervenit cateva schimbari pentru utilizatorii ce detin un cont YouTube.
    Mai exact, utilizatorii unui cont/canal YouTube pot asocia si folosi acelasi nume din profilul Google Plus ca nume de cont pentru canalul YouTube. Trebuie sa stiti ca daca ati facut aceasta asociere, veti fi in imposibilitatea de a sterge contului YouTube. Exista totusi o solutie insa nu se stie pentru cat timp! Daca ati asociat contul YouTube cu profilul vostru Google Plus, va trebui sa reveniti la vechiul nume YouTube pentru a putea sterge doar contul/canalul YouTube. O alta posibilitate de a sterge doar contul YouTube este sa stergeti profilul Google Plus si mai apoi veti avea optiunea de a sterge si contul YouTube in setarile YouTube. Trebuie sa stiti ca odata sters un cont YouTube, nu veti mai putea crea un nou cont cu acelasi nume pe care il avea contul sters.
    Dupa cum puteti observa, stergerea unui cont YouTube este destul de alambicata si chiar conditionata de diferite situatii in care se afla contul vostru. Acestea fiind spuse, va invit sa vizionati tutorialul video pentru a vedea exact cum puteti sterge doar contul sau canalul YouTube.

    Autentificare
    Căutare
    Player Muzica
    Calendar
    «  Mai 2018  »
    LnMrMrcJoiVnSaDm
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031
    Prietenii site-ului
  • HeLp SiTe
  • CaSpEr WeB
  • QuaLiTa LanD
  • Statistici

    Total online: 1
    Vizitatori: 1
    Utilizatori: 0
    Translate
  • Copyright © 2015 By aDy CaSpEr . All Right Reserved .